2021’deki ATH’yi Bilen Analistten Heyecanlandıran Bitcoin Tahmini!

Popüler bir analist Bitcoin tahmini ile gündeme geldi. Tuur Demeester, fiyatın önümüzdeki yıllarda en az 200.000 dolar göreceğini ve ardından yarım milyon doları geçebileceğini tahmin ediyor. Uzun vadeli BTC fiyat hareketine ilişkin son güncellemesinde, danışman ve erken Bitcoin evangelisti Tuur Demeester, BTC / USD’yi 2026 yılına kadar 600.000 dolara kadar çıkardı. İşte detaylar…

Demeester’den Bitcoin tahmini: Trilyonlara tepki verecek

Bitcoin’in bu hafta 50.000 dolara ulaşması, daha yüksek seviyelerin geleceğine olan inancın yenilenmesiyle gerçekleşti. Yükselen BTC fiyat argümanları, hem Nisan ayındaki halving’in hem de yeni başlatılan spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) katartik etkisine odaklanıyor. Bunlardan ilki yeni Bitcoin emisyonunu azaltırken, ikincisi halihazırda mevcut arz üzerinde ek bir baskı oluşturuyor.

Ancak Demeester için radarda olan makroekonomik faktörler. “2021’de Bitcoin 69 bin dolarla zirve yaptı,” diye özetledi. “2026’ya kadar 200-600 bin dolar hedefliyorum. Trilyonlarca dolarlık küresel kurtarma/teşvik ile desteklenmekte” diye ekledi.  X’te (eski adıyla Twitter) daha sonra yapılan bir dizi yorumda, ABD bankacılık sistemindeki sistemik sorunlara ve hükümetlerin gelecekteki düşüşlerini durdurmak için likidite sağlama yükümlülüğüne atıfta bulunuldu.

Riskli varlıklar dalgalanma yaşayacak mı?

Bu, halihazırda devam etmekte olan bir süreci yansıtıyor. Uzmanlar, Mart ayında riskli varlık fiyatlarında potansiyel dalgalanmalar yaşanabileceğini bildiriyor. Bitcoin’in bir sonraki çok yıllı zirvesine nerede ulaşmasını beklediği sorulduğunda Demeester, 2025’ten itibaren herhangi bir yerin mümkün olduğunu ekledi. Bitcoin’in bir aydan kısa bir süre içinde yaklaşık 12.000 dolar yükselmesine rağmen şu ana kadar eksik olan ana akım ilgisi konusunda ise 50.000 doların bir dönüm noktasını temsil ettiğini savundu.

Demeester, bireysel yatırımcıların yakında uyanmaya başlamasını beklediğini söyledi. Ardından, “Unutmayın, Bitcoin ateşi gibi bir ateş yoktur.” diye ekledi. Demeester, Bitcoin dünyasına on yıldır yaptığı katkılarla tanınıyor. Bu arada, 2019 ve 2020’de, 50.000 ila 100.000 dolar arasında yer alan en son BTC fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesini doğru bir şekilde tahmin etti.

Herkes yükseliş beklemiyor

Bitcoin ve altcoinler için geleceğin parlak olduğuna herkes inanmıyor. Geçen ay bile, 30.000 dolara düşüş de dahil uzun vadeli “terse dönüş” bahisleri artıyordu. Bir düşüş sesi öne çıkmaya devam ediyor. Telegram kanalı aboneleriyle paylaştığı son analizinde, popüler trader Il Capo of Crypto açıklama yaptı. Özellikle 50.000 dolar işaretinin farklı türden bir dönüm noktasını temsil ettiği konusunda uyardı. Şu ifadeleri kullandı:

40 bin dolardan kısa vadeli yükselişteydim çünkü 50 bin dolara ulaşma olasılığı vardı. Sadece vuruldu. Şimdi ne olacak? Altcoinler daha fazla pumplamaya devam ederken ve bir sapma oluştururken BTC’nin 50 bin dolar seviyesinden reddedilmesini bekliyorum. Bundan sonra tüm piyasa tersine dönecektir.

Geçtiğimiz yılın büyük bir bölümünde Il Capo of Crypto, düşüşte idi. Zira BTC fiyat hedefini sadece 12.000 dolar olarak korudu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir